QUANTUM JUMP to the NEXT

Global Player

• Students can work anywhere around the world.
  • Faculty of Engineering has international recognition as a high quality university in both academic and research programs.

Local Champion

• or graduates and faculty members are competently performing as “Local Champions”.

Knowledge Entrepreneur

• Engineering alumni have their own business.
  • Engineering alumni have held key positions in well-known corporations involved in the technology business.